Faimoşii balerini-patinatori de la Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg revin la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O scenă din spectacolul de balet „Lacul Lebedelor“ este prezentată la Teatrul Rus Academic de Tineret (RAMT) din Mosvova FOTO Hepta / Ria Novosti / Sergey Pyatakov
O scenă din spectacolul de balet „Lacul Lebedelor“ este prezentată la Teatrul Rus Academic de Tineret (RAMT) din Mosvova FOTO Hepta / Ria Novosti / Sergey Pyatakov

Aşi ai baletului şi patinajului artistic de la Ansamblul de Stat al Baletului de Gheaţă din Sankt Petersburg vor evolua duminică, 14 ianuarie, de la orele 16.00 şi 19.00, pe scena Operei Române din Cluj-Napoca. Un bilet costă de la 89 de lei până la 347 de lei.

Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg revine la Cluj pe 14 ianuarie şi va prezenta spectacolul „Lacul Lebedelor“ la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca.

Balerinii-patinatori vor avea două evoluţii, una de la ora 16.00, iar cealaltă de la ora 19.00. Ei vor urca pe scena Operei din Cluj care va fi acoperită cu tone de gheaţă pentru ca balerinii să prezinte publicului  povestea frumoasei prinţese transformate în lebădă. 

Potrivit Diesel Events, firma organizatoare a evenimentului, spectacolul „Lacul lebedelor” a fost ales în acest an ca reprezentaţie principală a turneului mondial al baletului din Sankt Petersburg, aniversând astfel 140 de ani de la prima punere în scenă la Teatrul  Bolshoi din Moscova în anul 1877.

Acest spectacol a fost interpretat pe cele mai faimoase scene din întreaga lume - SUA, Canada, Olanda, Germania, China, Spania, Coreea, Taiwan, Grecia, Portugalia, Irlanda, Serbia, Slovenia, Turcia, Elveţia, Columbia şi Argentina.

Un bilet costă de la 89 până la 347 de lei şi se poate cumpăra de pe site-ul www.dieselevents.ro sau de pe site-urile partenerilor. Copii de cel mult 5 ani, însoţiţi de părinţi au intrare gratuită, dar nu au loc pe scaun, iar cei cu vârsta de până la 8 ani au reducere de 50%, însoţiţi de părinţi.

image

Mai puteţi citi:

Baletul pe Gheaţă din Sankt Petersburg prezintă „Spărgătorul de nuci On Ice“, la Sala Palatului: cât costă biletele

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite