Explozie într-un bloc de locuințe din Cluj: cinci oameni au fost răniți, inclusiv un copil

0
0

O explozie a avut loc marţi într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe din Cluj-Napoca, iar cinci persoane, printre care şi un copil, au suferit răni uşoare.

Foto ISU Cluj
Foto ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la o explozie produsă la centrala unui apartament situat pe strada Aurel Vlaicu. Apelul de urgenţă a venit în jurul orei 03,40, iar pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi unul SMURD. De asemenea, în sprijin au venit două ambulanţe SAJ“, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Ajunşi la faţa locului, salvatorii au constatat faptul că explozia nu a fost urmată de un incendiu.

Echipajele medicale au transportat la spital un bărbat de aproximativ 80 de ani, două femei de 78 şi 35 de ani, respectiv un copil de aproximativ un an.

Din fericire, cu toţii prezentau răni superficiale, suferind de asemenea atac de panică. Ulterior, la spital a fost transportat un alt bărbat, care a însoţit copilul", precizează ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, pagubele sunt minore.

„Explozia a afectat apartamentul în care s-a produs, însă pagube minore s-au înregistrat şi la apartamentele de la etajul superior. Totodată, la o prima evaluare, cinci autovehicule parcate lângă bloc sunt parţial afectate de resturile căzute de pe urma exploziei. Misiunea pompierilor s-a încheiat în urmă cu puţine momente, iar o comisie va stabili cauza exploziei“, se mai arată în informarea ISU Cluj.

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite