Emil Boc, primarul Clujului, despre greva din transportul de călători bucureştean: „I-aş fi dat afară imediat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc a explicat ce ar fi făcut în cazul grevei de la STB. FOTO: Primăria Cluj-Napoca
Emil Boc a explicat ce ar fi făcut în cazul grevei de la STB. FOTO: Primăria Cluj-Napoca

Emil Boc, primarul Clujului, susţine că ar fi acţionat ferm în cazul grevei de la STB şi ar fi trecut la concedierea celor care nu au respectat sentinţa judecătorească care stabilea că acţiunea de protest este ilegală. În plus, edilul susţine că ar fi făcut plângeri penale împotriva acestora.

Emil Boc a vorbit luni seara, la Digi24, despre greva de la STB. 

„Este inadmisibil, când ai o sentinţă judecătorească, sentinţă ce declară o grevă ilegală, ca cineva din statul român să nu o respecte şi să nu se întâmple nimic”, a spus edilul municipiului Cluj-Napoca. 

„I-aş fi dat afară imediat pe cei care nu aplică o sentinţă, cu dosarele penale aferente. N-aş fi stat să mă rog de nimeni, când am o decizie judecătorească în folosul cetăţenilor”, a mai spus Emil Boc.

Concret primarul a susţinut că: „Aş fi pus în executare silită această decizie a instanţei de judecată, căutând mijloace alternative. În primul rând, i-aş fi dat afară imediat pe cei care nu aplică o sentinţă judecătorească, cu dosarele penale aferente, şi aş fi găsit mijloace alternative ca să fac serviciul funcţional. Nu am detaliile la îndemână, dar pe acest principiu aş fi acţionat. N-aş fi stat să mă rog de nimeni, când am o decizie judecătorească în folosul cetăţenilor”.

Vă mai recomandăm: 

Greva şoferilor de la STB s-a încheiat. Autobuzele circulă normal pe traseele din Capitală după cinci zile de haos

Nicuşor Dan, după ce greva de la STB s-a încheiat: Discuţiile vor continua pentru ca lucrurile de la STB să se îmbunătăţească în limitele posibilului

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite