Elevi ținuți dezbrăcați în frig pentru ca oficialitățile din Dej să-și facă poze cu ei înainte de Ziua Unirii

0
Publicat:

Fotografiile în care oficialitățile din Dej apar alături de un grup de elevi îmbrăcați doar în costume tradiționale, la festivitățile dedicate Unirii Principatelor Române au stârnit indignare pe rețelele sociale. 

Elevi ținut dezbrăcați în frig. FOTO Facebook Tudorel Ene
Elevi ținut dezbrăcați în frig. FOTO Facebook Tudorel Ene

Contrastul dintre hainele groase purtate de cei dintâi și cămășuțele subțiri în care au fost ținuți copiii e izbitor.

„România! Elevi în costume populare, unele cu mânecă scurtă, ținuți în frig zeci de minute în Piața Bobâlna din Dej, ca să cânte un cântec patriotic și să facă poze cu autoritățile locale bine îmbrăcate!”, se arată în una dintre postări.

Ziarul de Cluj a relatat indignarea unei mămici din Dej, revoltată de atitudinea oficialităților, care nu doar că i-au pus pe copii să înfrunte frigul, dar au și devansat festivitățile, pe 23 decembrie, ca să nu piardă ziua liberă.

„Răbufnesc când văd mârlănia și nesimțirea celor care conduc orașul nostru față de viitorul acestui popor care sunt copiii noștri. Sunt o mamă a doi copii din Dej și mă doare sufletul când văd cum își bat joc de copiii noștri animalele, că nu îi pot numi oameni pe cei din poze, care rânjesc la obiectiv și țin copiii dezbrăcați afară iar ei sunt bine îmbrăcați și cu mănuși. Ziua Unirii la Dej se ține în 23 ianuarie și nu în 24 ianuarie să nu își piardă ziua liberă mai marii orașului și bineînțeles delegatul Consiliului Județean, dl Arion Hadrian, PNL, culmea culmilor profesor și fost Inspector Școlar Județean. RUȘINE”, a spus mămica, potrivit publicației locale. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite