Două persoane au murit din cauza unui şofer inconştient. Gestul inuman al bărbatului care a cauzat răsturnarea unui Logan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loganul în care erau cinci persoane s-a răsturnat. FOTO: Arhivă
Loganul în care erau cinci persoane s-a răsturnat. FOTO: Arhivă

Un clujean de 23 de ani a depăşit linia continuă obligând şoferul unui Logan care venea din sens opus să vireze brusc pentru a-l evita. Maşina în care erau cinci persoane s-a răsturnat în afara şoselei. Două persoane au murit şi trei sunt la spital.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă seara, în jurul orei 18.30, pe centura ocolitoare a oraşului, între Cluj-Napoca şi Apahida. „Un conducător auto de 23 de ani a depăşit marcajul longitudinal continuu obligând un conducător auto de 32 de ani, care circula din sens opus, să efectueze o manevră bruscă de evitare. Autoturismul a intrat în balans, şoferul a  pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat de mai multe ori în afara carosabilului după ce a lovit cap de pod”, a relatat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Traian Morar.  În Logan erau 5 persoane, două dintre ele au decedat – şoferul de 32 de ani şi un pasager de 22 de ani, iar trei au ajuns la spital – un bărbat de 36 de ani e grav rănit, iar alţi doi bărbaţi sunt răniţi uşor. 

A fugit de la locul accidentului 

„Cel care a provocat accidentul şi-a continuat deplasarea ca şi cum nu era treaba lui, n-avea nicio problemă. Martorii accidentului au reacţionat foarte bine : unii au rămas la faţa locului să acorde primul ajutor victimelor, iar alţii l-au urmărit pe şoferului vinovat şi au anunţat la 112 unde se deplasează, ce maşină conduce, numărul de de înmatriculare”, a detaliat Morar. Maşina de deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Apahida. „În final, el a fost oprit şi reţinut la Răscruci de un filtru al Poliţiei. Cu sprijinul martorilor a fost identificat şi adus la faţa locului. A fost condus la unitatea medicală pentru a i se lua probe biologice pentru a se stabili în ce măsură se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, completează purtătorul de cuvânt. 

Tânărul este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. După ce a fost dus la analize, tânărul a fost lăsat în libertate. „Având în vedere că nu a avut antecedente, va fi cercetat în libertate”, a susţinut Morar.   

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite