Directoarea Academiei de balet din Viena, Simona Noja, îi invită pe clujeni la spectacol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Noja vine în fiecare an la Cluj-Napoca pentru a lucra cu tinerii balerini de aici. FOTO: Arhivă personală
Simona Noja vine în fiecare an la Cluj-Napoca pentru a lucra cu tinerii balerini de aici. FOTO: Arhivă personală

Spectacolul creat de Simona Noja, directoarea Academiei de balet din Viena, alături de coregrafi celebri din Italia, Japonia, Slovacia şi România, va fi pus în scenă vineri, de la 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. Intrarea este gratuită.

Spectacolul intitulat „Demonstraţie de balet VII”, care reuneşte aproximativ 80 de elevi din România, Austria, SUA, Elveţia şi Italia va fi pus în scenă vineri, 14 iulie 2016, ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.  Fundaţia Culturală „Simona Noja”, în parteneriat cu Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică ”Octavian Stroia” a organizat în perioada 4-13 iulie  cinci masterclasses la care participă elevii care pregătesc spectacolul din 14 iulie.

Spectacolul este creat de coregrafii Simona Noja Nebyla - directoarea Academiei de balet din Viena, Boris Nebyla - directorul Şcolii Dance Arts din Viena şi invitaţii lor: Shoko Nejime (Japonia), Gianpiero  Tiranzoni (Italia), Katharina Vlnieckova (Slovacia), Luminiţa Toader  (România). Participanţii la cursuri, cu vârste între 6 - 19 ani, vor  interpreta coregrafii clasice sau moderne.

„Intrarea este liberă! Îi invităm pe toţi iubitorii de frumos, inovaţie  artistică, muzică clasică şi jazz”, arată organizatorii. 

Citeşte şi

O româncă a revoluţionat Şcoala de Balet a Operei de Stat din Viena. Simona Noja: „Provocarea mea cea mai mare este să-i conving pe oameni că se poate“

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite