Destinaţia cu trenul spre România recomandată de britanici. „Dacă de la Paris la Viena nu e destulă aventură, poţi continua până în acea zonă frumoasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Distanţa Paris - Cluj e parcursă cu trenul în 12 ore. FOTO: Facebook / CFR
Distanţa Paris - Cluj e parcursă cu trenul în 12 ore. FOTO: Facebook / CFR

O populară publicaţie britanică le recomandă cititorilor câteva destinaţii europene unde se poate ajunge cu trenul. Una dintre acestea este chiar în România.

Britanicii de la Metro le recomandă cititorilor o călătorie cu trenul de la Paris la Cluj-Napoca, alături de alte călătorii interesante pe calea ferată. 

În articolul respectiv se aminteşte că durata unei călătorii cu trenul pe ruta Paris - Cluj este de aproximativ 12 ore, iar preţul unui bilet doar dus este surprinzător de ieftin, numai 29 de lire sterline. cei care vor un loc la cuşetă trebuie să ştie că e ceva mai scump.

Potrivit sursei citate, un loc la cuşetă costă 49 de lire sterline. În acelaşi timp, pasagerii care vor să aibă şi mai mult confort şi să nu fie deranjaţi îşi pot rezerva propriul compartiment pentru 170 de lire sterline. 

Mai ieftin ar fi însă un bilet cu avionul pe ruta Paris - Cluj, dar cu condiţia să fie luat din timp. 

De altfel, un bilet dus - întors cu avionul dinspre Paris spre Cluj costă mai puţin de 170 de lire sterline, dacă tichetul e achiziţionat din timp. În acest moment există două companii aeriene care operează această rută.

Dacă de la Paris la Viena nu este suficientă o aventură, ai putea continua până la Cluj-Napoca în Transilvania, acea zonă frumoasă şi accidentată a României, cunoscută pentru urşii bruni şi Dracula”, au scris englezii de la Metro.

Alte rute de parcurs cu trenul recomandate de autorul articolulului sunt: Paris -Viena, Paris - Nice, Stockholm – Berlin, Praga - Dubrovnik, Bruxelles – Praga şi Paris – Milano. 

Vă mai recomandăm şi:

Apartament în România sau proprietăţi de lux de trei ori mai ieftine în Caraibe. Imaginile care spun totul FOTO

Aventurile unui tânăr suedez în România. „Mi-au zis că e doar sărăcie şi mizerie, eu le arăt tuturor că e cu totul altceva”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite