Apartament în România sau proprietăţi de lux de trei ori mai ieftine în Caraibe. Imaginile care spun totul FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cladirea în care se află apartamentul care se vinde cu două milioane de euro e situată în centrul Clujului
Cladirea în care se află apartamentul care se vinde cu două milioane de euro e situată în centrul Clujului

Un apartament la etajele 13 şi 14, într-un bloc din Cluj, poate ajunge să coste milioane de euro, aproape la fel cât o vilă în acelaşi oraş, dar mai ieftin decât multe proprietăţi de lux din Caraibe.

Un penthouse în Cluj ajunge să coste şi două milioane de euro, bani de care cei interesaţi îşi pot cumpăra proprietăţi de lux în alte ţări, inclusiv Republica Dominicană.

Anuţul a fost postat pe platforma de anunţuri imobiliare Storia.ro. Este vorba despre un penthouse la etajul 13, într-un imobil situat în zona Pieţei Mihai Viteazul. Apartamentul este scos la vânzare gata mobilat şi are 450 de metri pătraţi şi are 10 camere sau „mai mult”, conform anunţului. 

GALERIE FOTO CU PROPRIETĂŢI

„Rar se iveşte oportunitatea de a cumpara un apartament ca acesta situat chiar în inima oraşului Cluj. Pe piaţă acum pentru prima dată, această proprietate unică, cu linii precise, dotări moderne şi atenţie deosebită la detalii. Această încântătoare casă se vinde parţial mobilată în culori neutre şi primitoare, oferind o ambianţă perfectă.

De cum intri, livingul luminos dă tonul atmosferei calde create. Totodată panorama deschisă asupra oraşului oferă un tablou perfect şi o stare de bine. 

Fiecare piesă a fost atent selecţionată. Deschis şi însorit, suprafaţa apartamentului este de 400 mp compunându-se din 3 livinguri open space, 10 dormitoare, 2 băi fiind posibile nenumărate modalităţi de compartimentare.

Întreţinut cu meticulozitate, tavanele înalte, oferă şansa de a crea tabloul perfect pentru oaza ta de relaxare şi totodată un stil de viaţă luxos. Când cumperi o asemenea proprietate, obţii mult mai mult decât un apartament. Vă invit la o vizionare, pentru că apartamentul are mult mai multe de oferit decât cele descrise aici”, se scrie în anunţ.

Alternative de trei ori mai ieftine în Caraibe

De aceşti bani există alternative interesante în lume. Cine dispune de această sumă îşi poate cumpăra un castel în Franţa sau Austria sau o proprietate de lux pe plajele din Caraibe, mai exact în Republica Dominicană sau Bahamas.

   

Astfel, potrivit site-ului Master Homes, o proprietate în exoticul Bahamas, cu o vilă şi cu un teren 1.188 metri pătraţi se vinde cu 795.000 de dolari, echivalentul a 723.294 de euro. Proprietatea e situată în comunitatea Westward Villas, în zona dorită de Cable Beach de pe insula New Providence. Aici pot fi văzute mai multe imagini cu această proprietate de lux.

proprietate bahamas

Proprietetea de lux din Bahamas cotată la 723.000 de euro. FOTO Master Homes

Şi tot în însoritul Bahamas se vinde o proprietate de lux cu 695.000 de dolari, echivalentul a 632.314. E vorba de această dată de o vilă cu o suprafaţă de 371,61 metro pătraţi şi de un teren de de 2.601,29 metri pătraţi. Aici pot fi văzute mai multe imagini cu această proprietate de lux.

proprietate bahamas

Proprietetea de lux din Bahamas cotată la puţin peste 600.000 de euro. FOTO Master Homes

Nu departe de Bahamas, în Republica Dominicană, există proprietăţi de lux la preţuri asemănătoare. În Puerto Plata, amplasat pe coasta de nord a Repubicii Dominicane, una dintre cele mai atragatoare destinaţii din zona Caraibelor, o vilă de 260 metri pătraţi şi cu un teren de 1.405 metri pătraţi se vinde cu 650.000 de euro. Aici pot fi văzute mai multe imagini cu această proprietate de lux.

proprietate republica dominicana

Proprietetea de lux din Republica Dominicană cotată la peste 600.000 de euro. FOTO Master Homes

Vă mai recomandăm şi:

Desfăşurare neaşteptată de forţe pe şantierul unei autostrăzi. Zeci de utilaje pe cel mai dificil tronson VIDEO

Investiţie uriaşă în România, în timpuri grele. Compania care lucrează cu IKEA şi ridică o fabrică de la zero, cu zeci de milioane de euro

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite