Demonstrație neașteptată de forţe noaptea, pe șantierul unei autostrăzi în România. „Ăștia pulverizează dealul” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nenumărați muncitori și o sumedenie de utilaje acționează ca niște furnicuțe, inclusiv pe timp de noapte, pe şantierul unei autostrăzi din România. Imaginile sunt cu atât mai impresionante cu cât muncitorii mută pur și simplu un deal întreg.

Demonstrație neașteptată de forţe FOTO Captură video
Demonstrație neașteptată de forţe FOTO Captură video

În 2021, asocierea de firme româneşti Spedition UMB – Tehnostrade -Electromontaj a început în forţă construcţia tronsonului din Autostrada Transilvania de 30 de km de la Nădăşelu la Zimbor, parte din cei 42 de kilometri pe de la Nădăşelu la Poarta Sălajului. De-a lungul timpului, dronele au surprins imagini spectaculoase, cu desfășurări de forțe nemaiîntâlnite pe alte șantiere similiare din țară.

Recent, alte imagini impresionante au fost surprinse pe lotul Zimbor – Poarta Sălajului al Autostrăzii Transilvania. Acolo, constructorii lucrează inclusiv noaptea, în mai multe ture, practic 24 din 24 de ore pentru a muta pur și simplu dealul Zimbor.

„E final de tură de zi. Camioanele merg fără oprire, șoferii se schimbă la orele 7,00 și 19,00”, e consemnat pe canalul YouTube „Cristian Marius Man”, care surprinde lucrările efectuate inclusiv într-o dimineață la ora 5,30.

Pe parcurs au apărut unele probleme care au dus la întârzieri, la fel și pe tronsonul de la Zimbor la Poarta Sălajului, care măsoară 12,2 kilometri și unde antreprenor e Asocierea SA&PE Construct - Spedition UMB – Tehnostrade.

Mai multe dealuri s-au dovedit instabile, iar alunecările de teren au reprezentat provocări greu de rezolvat pentru constructor, la Nădășelu și Topa Mică. De altfel, strict acolo urmează să fie organizată o licitație suplimentară pentru proiectare și lucrări.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite