Cum poţi câştiga o carte printr-un selfie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii din spatele campaniei de promovare a cititului „Cărţile pe faţă“ au gândit o nouă acţiune:  oferă cărţi gratis în schimbul unui selfie. Victor Miron, iniţiatorul campaniei, împreună cu cei de la librăria Bookstory din Cluj-Napoca spun că această iniţiativă constă în alegerea unei cărţi din cele puse într-o valiză specială, îţi faci o poză cu ea, o postezi ca imagine de profil pe Facebook şi îţi rămâne ţie cartea gratuit.

Iniţiativa oferirii de cărţi gratis în schimbul unui selfie a prins bine în mediul online. Postarea pe Facebook a imaginii care anunţă oferta a fost apreciată şi distribuită de peste 600 de persoane. Cei care îşi fac selfie-uri încurajaţi să îşi păstreze poza de profil (pe Facebook) cu acea carte până când termină lectura ei.

„Promovăm cititul în moduri cât mai ieşite din comun pentru a arăta că e cool să citeşti şi că citind îţi dezvolţi creativitatea. Cărţile le-am primit de la donatorii de carte, persoane cărora le-au plăcut acţiunile noastre de până acum şi care s-au gândit că o să găsim noi întrebuinţări faine pentru cărţile pe care ei le-au citit deja.” spune Victor Miron, iniţiatorul campaniei.

Până acum în cadrul campaniei „Cărţile pe faţă“ s-au făcut mai multe acţiuni inedite: cabinetul stomatologic anticariat (anti-cariat), taxi gratuit pentru cititori, nunta ca la carte, salonul de carte la beauty salon (acţiunea numită “Aranjează-te cu volum”), intrare gratuită la Grădina Botanică dacă ai o carte la tine, gala cititorului clujean, service auto cu bibliotecă şi multe altele.

Mai puteţi citi:

Oraşul unde găseşti biblioteca în parc

Cu „cărţile pe faţă“, o campanie prin care un clujean promovează lectura prin book-selfie: „Suntem şi ceea ce citim

Ofertă inedită la Cluj: dai o carte şi primeşti gratuit un aranjat la coafor. „Promovăm lectura în locuri în care nu te aştepţi“

Clujeanul care a creat noul selfie, book-selfie: „Românii nu citesc pentru că nu e cool să citeşti“

VIDEO Cum să-i faci pe oameni să citească: un service din Cluj şi-a deschis bibliotecă

Cu „cărţile pe faţă“, o campanie prin care un clujean promovează lectura prin book-selfie: „Suntem şi ceea ce citim

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite