Cum arată baza sportivă din Cluj-Napoca realizată cu o investiţie uriaşă, unde se va putea face sport gratuit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baza La terenuri a fost realizată în cartierul Mănăştur. FOTO: captură video
Baza La terenuri a fost realizată în cartierul Mănăştur. FOTO: captură video

Baza sportivă la terenuri, o investiţie de peste 6 milioane de euro, din cartierul clujean Mănăştur a fost inaugurată săptămâna aceasta. Clujenii vor putea practica aici, gratuit, o gamă largă de sporturi.

A doua bază sportivă cu acces gratuit pentru clujeni a fost inaugurată săptămâna aceasta. Programările se pot face pe www.sportinclujnapoca.ro.

„De astăzi clujenii se pot bucura de a doua bază sportivă din Cluj-Napoca – Baza sportivă „La Terenuri” – care are o suprafaţă de 4,2 ha şi le oferă clujenilor facilităţi moderne, realizate la standarde europene”, a anunţat primarul Emil Boc, la inaugurarea bazei La terenuri.

Clujenii vor avea acces gratuit la următoarele facilităţi, în interior sau exterior, cu menţiunea că pentru unele este nevoie de rezervare pe site-ul sportinclujnapoca.ro: tenis de masă, squash, yoga, pilates, panou de escaladă (în interior), minifotbal, tenis, tenis cu peretele, baschet, volei, tenis de masă, beach volley, badminton, şah, baschet, amfiteatru în aer liber, skate park, pistă de alergare, locuri de joacă pentru copii, zonă de fitness (exterior).

Cardurile deja emise pentru accesul în Baza sportivă Gheorgheni sunt valabile şi pentru noua bază sportivă din Mănăştur, la fel şi cardurile ClujBike. 

Primăria Cluj-Napoca a prezentat o filmare în care se pot vedea terenurile de sport care pot fi utilizate cu sau fără rezervare, precum şi activităţile la care accesul este permis în clădirea multifuncţională.

Întârziere de mai bine de o jumătat de an

Lucrarile sunt efectuate de Asocierea SC RO-Verde Landscaping SRL - SC Opentrans SRL - SC Electrogroup SA - SC Cris Garden SRL - SC Prospect Drill SRL. Contractul de proiectare şi execuţie are o valoare totală de 5,5 milioane euro fără TVA – 26.581.616,15 lei fără TVA. Contractul a fost semnat in 28 aprilie 2020, iar lucrările trebuiau finalizate în toamna anulu 2021. În iulie, primarul a ajunţat că investiţia a trecut de 6 milioane de euro.  

Investiţiile au cuprins amenajarea de terenuri pentru tenis de câmp, baschet, mini fotbal, badminton, volei, precum şi teren de beach volley cu nisip, zone cu aparate de fitness, pistă de alergare, amfiteatru în aer liber ş.a. În ceea ce priveşte activităţile indoor, se vor amenaja facilităţi pentru tenis de masă, squash, perete pentru escaladă, studio yoga/aerobic/fitness.

Au fost amenajte spaţii verzi pe o suprafaţă de 18.000 mp şi au fost plantaţi peste 430 arbori.

Spaţiul va dispune de wi-fi gratuit şi va fi supravegheat video pe întreaga suprafaţă, se vor instala staţii de încărcare pentru bicicletele electrice, locuri de parcare pentru autoturisme şi biciclete, iar iluminatul public va fi modern, cu tehnologie LED.

Vă mai recomandăm: 

Cum arată cel mai nou şi cel mai mare parc din Cluj-Napoca. A fost realizat cu o investiţie europeană uriaşă VIDEO

O nouă investiţie uriaşă în România. O companie auto vrea un teren de 150 de hectare pentru viitoarea fabrică

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite