Ofertă „irezistibilă” la Cluj: Apartament cu o cameră la 200.000 de euro. „Dispune de o nişă de dormit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arată nişa pentru dormit a apartamentului din Cluj, momentan transformată în birou. FOTO OLX
Aşa arată nişa pentru dormit a apartamentului din Cluj, momentan transformată în birou. FOTO OLX

Un apartament de 38 de metri pătraţi, cu o singură cameră, se dă cu 200.000 de euro, la Cluj. Apartamentul este situat în zona campusului studenţesc Haşdeu şi este semidecomandat.

Un apartament de 38 de metri pătraţi şi cu o singură cameră a fost scos la vânzare pentru 200.000 de euro. Asta înseamnă mai mult de 5.000 de euro pentru metrul pătrat, deşi locuinţa nici măcar nu este situată în zonă centrală.

„Apartament o cameră în campus Haşdeu, bloc nou, LUX!!! 

Imobilul este localizat pe str. Hasdeu, chiar lângă bariera de intrare în campus, într-un imobil nou construit. Apartamentul are o suprafaţa utilă de 38 mp. Acesta dispune de centrală proprie, aer condiţionat, interfon, iar obiectele sanitare din baie sunt de o calitate superioară. Dispune de o nişă de dormit care este momentan folosită ca şi birou. Se află la etajul 2/3. Nu are loc de parcare.

Colaborez cu agenţii dar nu plătesc comision. Preţul de 200k este foarte puţin negociabil”, se precizează în anunţul postat pe OLX.

Clujul este de departe în ultimele decenii cel mai scump oraş din România, iar piaţa imobiliară nu face excepţie. Preţurile au devenit exorbitante din cauza cererii uriaşe, pentru că foarte mulţi români din toate colţurile ţării aleg să se mute la Cluj şi pun astfel o presiune în plus pe piaţa imobiliară. Un studiu realizat de Banca Mondială în urmă cu cinci ani arăta că cei mai mulţi români dintre cei dispuşi să se stabilească într-o altă localitate intenţionau să se mute la Cluj. Potrivit acestui studiu, 250.000 de români ar intenţiona să se stabilească la Cluj numai în decurs de cinci ani. 

Vă mai recomandăm şi:

Apartament în România sau proprietăţi de lux de trei ori mai ieftine în Caraibe. Imaginile care spun totul FOTO

Investiţie uriaşă în România, în timpuri grele. Compania care lucrează cu IKEA şi ridică o fabrică de la zero, cu zeci de milioane de euro 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite