Apartament de lux în Cluj, scos la vânzare cu aproape 2,5 milioane de euro. Costă de două ori mai mult decât un castel în Austria FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apartamentul se află într-o clădire din centrul Clujului. FOTO Imobiliare.ro
Apartamentul se află într-o clădire din centrul Clujului. FOTO Imobiliare.ro

Un apartament de lux a fost scos la vânzare la Cluj cu peste două milioane de euro. Locuinţa este situată la etajul 13 al unei clădiri mixte cu birouri şi apartamente. Cu acelaşi preţ pot fi cumpărate două castele în Austria sau chiar patru în Ungaria vecină.

Un penthouse în Cluj este scos la vânzare pe site-ul Imobiliare.ro pentru preţul de două milioane de euro la care se adaugă şi TVA. În schimb, cumpărătorul nu are trebui să plătească comision la agenţie.

„Companie, vinde apartament unicat, tip penthouse, de lux, situat la nivelul 13, în centrul municipiului Cluj-Napoca, cu suprafaţă utilăa aprox. 400 mp, ultrafinisat (parchet din lemn de tek, gresie faianţă Italia, granit etc.), vedere panoramică deosebită, 3 liviguri, 10 dormitoare, 6 băi, 2 bucătării, şi având posibilităţi multiple de compartimentare. Pret 2 milioane de euro + TVA”, scrie în anunţul postat pe site-ul imobiliare.ro.

apartament penthouse cluj

La jumătate de preţ se poate găsi un castel în Austria, conform site-ului Master Homes. Acesta este scos la vânzare cu suma de 1.290.000 de euro, iar în anunţ se precizează şi că a fost renovat în 1990. 

castel austria

Iar un castel medieval din Ungaria vecină costă mai puţin de un sfert faţă de apartamentul de lux din Cluj. Este vorba despre un castel care se vinde cu 550.000 de euro. „Castel de vânzare în Ungaria. Locuieşte ca un rege!”, scrie în anunţul de vânzare postat de asemena pe Master Homes.

castel ungaria

Vă mai recomandăm şi:

Preţurile imobiliarelor au explodat la Cluj. Casă aflată în ruină, scoasă la vânzare cu 700.000 de euro

Oraşul în care mâncarea e mai scumpă decât în Bucureşti sau Cluj, dar salariile sunt printre cele mai mici din ţară

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite