Consultanţă gratuită despre accesarea fondurilor europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intreprinzătorii vor fi învăţaţi cum să acceseze fonduri europene. FOTO: Adevărul
Intreprinzătorii vor fi învăţaţi cum să acceseze fonduri europene. FOTO: Adevărul

Antreprenorii care participă la trainingurile organizate în ţară de Clubul Întreprinzătorului Român, având ca tematică “Acces la finanţare. Cum să-ţi finanţezi proiectele prin fonduri structurale”, pot beneficia de consultanţă gratuită şi individuală, prin “Biroul Mobil de Consultanţă”, deschis cu ocazia respectivelor cursuri – în aceeaşi zi şi în aceeaşi locaţie.

„Traningul şi partea de consultanţă sunt asigurate de dna Diana Dumitru, expert în cadrul GoPlan, companie care oferă servicii de consultanţă pentru afaceri şi management, în vederea accesării fondurilor europene. Aceasta este una dintre firmele partenere Clubului Intreprinzătorului Român în programul “Competenţe manageriale în poli de creştere şi dezvoltare şi Antreprenoriat de viitor în poli de competitivitate”, arată organizatorii.

Proiect de 1,5 milioane de euro

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013, valoarea totală a acestuia fiind de 1,5 milioane euro. Demarat în anul 2012, programul se va desfăşura până în 2014 şi constă în organizarea de cursuri destinate persoanelor care coordonează IMM-uri, având următoarele tematici: Acces la finanţare, Managementul resurselor umane, Inteligenţa emoţională, Managementul conflictului, Finanţare prin credite bancar, respectiv Impactul organizării de tip cluster în dezvoltarea performanţelor companiilor.

Ce trebuie să faci

Paşii care trebuie urmaţi pentru a beneficia de consultanţă sunt următorii: - înscrierea în Clubul Întreprinzătorului Român, simplu şi gratuit, pe siteulhttp://www.btclub.ro/;  consultarea, pe acelaşi website, a calendarului evenimentelor organizate de CIR, din fonduri europene, cu subiectul “Acces la finanţare. Cum să-ţi finanţezi proiectele prin fonduri structurale”; înscrierea la curs, prin siteul CIR; trimiterea unui mesaj, pe adresa imm@btclub.ro, pentru programarea la consultanţă individuală.
Serviciile de consultanţă gratuită şi individuală vor fi oferite prin Clubul Întreprinzătorului Român cu ocazia următoarelor aproximativ 15 cursuri despre finanţările din fonduri structurale, care vor fi organizate până la finalul anului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite