Concerte, târg de artizanat şi un festival de folclor, cu ocazia Zilelor Culturale Maghiare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 25 de concerte în aer liber, cu trupe din Ungaria şi din ţară, un târg de artizanat, expoziţii şi un festival folcloric cu ansambluri din România şi din străinătate vor avea loc, în perioada 13 - 20 august, la Cluj-Napoca, în cadrul manifestării "Zilele Culturale Maghiare".

Santa Levente, directorul Zilelor Culturale Maghiare, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în cadrul celei de-a III-a ediţii a manifestării vor avea loc peste 25 de concerte.

"Cu ocazia celei de-a III-a ediţii a Zilelor Culturale Maghiare vor avea loc peste 25 de concerte în Piaţa Unirii şi pe strada Kogălniceanu, unde vor cânta trupe de muzică din România, dar şi din Ungaria, cum sunt Edda şi Neoton Familia, un târg de artizanat la care vor participa circa 50 de meşteşugari, expoziţii de artă şi de fotografie şi prezentarea operei rock «Zrinyi» din Ungaria, la care vor participa peste 120 de artişti. Zilele Culturale Maghiare vor include şi cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului Internaţional Folcloric «Sfântul Ştefan» la care vor participa 16 ansambluri din ţară şi din străinătate. De asemenea, vom avea un maraton de cinci ore de muzică de orgă la biserica romano-catolică «Sfântul Mihail»", a spus Santa, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, în cadrul Zilelor Culturale Maghiare vor mai avea loc degustări de vinuri şi de produse alimentare tradiţionale maghiare. Zilele Culturale Maghiare din Cluj-Napoca vor avea loc între 13 şi 20 august. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite