Comedy Cluj revine pe marile ecrane, după un an de pauză. Lista cinematografelor unde vor avea loc proiecţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razvan Vasilescu şi Aron Dimeny la comedy cluj foto comedy cluj.

Festivalul Internaţional de comedie va avea loc la Cluj, în perioada 12-21 octombrie. Pe lângă film şi teatru comic, organizatorii vor organiza şi spectacole de stand-up comedy, Internet Culture, sau expoziţii de fotografie comică.

Comedy Cluj se întoarce în straie noi, după un an de pauză. Ajuns la cea de-a noua ediţie, festivalul va fi găzduit de Cinema Florin Piersic, Cinema Victoria şi Cinema Dacia. În plus, organizatorii susţin că vor fi organizate mai multe alte evenimente, în locaţii alternative. 

Dacă în anii trecuţi Comedy Cluj însemna doar film şi teatru comic, evenimentul se va îmbogăţi cu alte câteva secţiuni. Astfel, fanii comediei vor putea să asiste la spectacole de stand-up comedy, Internet Culture, expoziţii de fotografie comică sau teatru de improvizaţie. În ce priveşte artiştii care vor lua parte la stand-up comedy, organizatorii susţin că vor pregăti câteva surprize plăcute, printre invitaţi numărându-se comedianţi din ţară şi din străinătate.

„În 2018, Comedy Cluj propune publicului să descopere comedia cotidiană indiferent de forma sub care aceasta se manifestă. Pe lângă secţiunea de film care rămâne o componentă de bază, festivalul aduce în prim plan spectacole de teatru, stand-up, teatru de improvizaţie şi alte proiecte speciale cu subiecte ce ţin de cultura internetului, educaţie media sau ilustraţii comice. Prin noua sa abordare, Comedy Cluj urmăreşte să ajute publicul să înţeleagă şi alte moduri de manifestare ale comediei”, au anunţat organizatorii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite