Cum a fost pedepsit un bărbat care şi-a „pierdut” gunoiul într-o rezervaţie naturală. „Totul a fost strâns şi i se poate returna domnului Rus”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Turda şi-a aruncat gunoiul chiar la intrarea în rezervaţia naturală de lângă Cheile Tureniului. Acesta s-a dat de gol aruncând printre altele şi mai multe acte şi facturi ale firmei pe care o deţine.

Dan Puiu Rus, un întreprinzător din Turda, s-a gândit să scape de gunoiul produs de întreprinderea sa familială, lăsându-l pur şi simplu chiar la intrarea în rezervaţia naturală de la Cheile Tureniului. Gestul său a fost sancţionat de internauţi, care au postat fotografii cu mizeria lăsată de bărbatul nepăsător. 

„Lângă Tureni, la podul de deasupra A3 de lângă Cheile Tureniului, chiar la intrarea în rezervaţia naturală "cineva" şi-a pierdut gunoiul menajer. Aparţin unui domn Dan Puiu Rus din Turda, unei persoane judridice adică întreprinderi familiale, având că activitate fabricarea produselor din cacao a ciocolatei şi a produselor zaharoase! Gunoiul aruncat conţine facturi, awb uri şi alte documente şi obiecte .Gunoiul a fost strâns să i se poată returna domnului Rus!

Later edit: am vorbit cu domnul Rus. A spus că dansul în persoană a aruncat gunoiul fiind nervos pe copiii din maşină”, a scris Levy Von Holzhausen pe contul său de Facebook.

Tânărul a postat şi câteva fotografii în care se văd gunoaiele lăsate direct pe câmp, dar şi un plic pe care apare scris numele lui Dan Puiu Rus, autorul neglijenţei.

Reacţiile internauţilor nu au întârziat să apară. „La prima oră trebuie sesizată Garda de Mediu. Cred că au nevoie de ceva bănuţi şi se vor mişca enorm de repede şi eficace. Având în vedere că e întreprindere familială scapă cu 10.000- 20.000 ron amendă daca sunt la prima abatere”, este sfatul dat de Andrea Dani, în timp ce David Rus a recurs la o ironie: „Poate i-a aruncat nevasta lucrurile”.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite