Cine este noul şef al Poliţiei Cluj. Numele lui apare în două dosare anchetate de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Ilea, fost şef al SIPI Cluj, îl înlocuieşte la conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj pe comisarul şef Ciprian Miron.

”Prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, începând cu data de 15 noiembrie a.c., comisarul-şef de poliţie Constantin Ilea, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, va îndeplini, conform fişei postului, şi atribuţiile de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj”, se arată într-un comunicat trimis de Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Numele noului şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj a apărut într-o stenogramă în cadrul dosarul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, un scandal de corupţie care a zguduit serios scena politică în 2014. Uioreanu a fost atunci arestat şi condamnat iniţial la şase ani de închisoare, pentru ca ulterior pedeapsa să-i fie redusă la doi ani cu suspendare, în decembrie 2016.

De asemenea, potrivit site-ului Ştiri de Cluj, numele lui Ilea apare într-un alt dosar investigat de procurori, după ce noul şef al Poliţiei Cluj ar fi cumpărat un automobil BMW care ar fi fost furat din Italia.

Citeşte şi:

Cine e noul adjunct al IPJ Cluj. Numele său apare într-un dosar de corupţie

INTERCEPTĂRI „Cheia” dosarului Uioreanu: omul care ţinea evidenţa mitei şi ridica banii pentru preşedintele CJ Cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite