Ceaţa încurcă planurile călătorilor de pe aeroportul din Cluj. O cursă a fost anulată, iar două, întârziate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursa care trebuia să plece în această dimineaţă de la Cluj la Munchen, la ora 6.50, a fost anulată din cauza ceţii de pe aeroportul clujean, iar cursele care trebuia să vină de la Bucureşti şi Charleroi sunt în întârziere.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi dimineaţă, 24 decembrie, o avertizare de ceaţă pentru mai multe judeţe din ţară: Alba, Covasna, Harghita, Brăila, Buzău, Cluj, Ialomiţa, Călăraşi, Teleorman şi Ilfov şi zona preorăşenească a municipiului Bucureşti, pe drumurile naţionale şi europene aferente, autostrăzile, A2 şi A3 se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m, burniţă posibil asociată cu depunere de polei, informează Mediafax.

Deşi avertizarea a încetat la ora 10.00, la Cluj încă este ceaţă şi două curse sunt în întârziere pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu“ din Cluj-Napoca.

Este vorba de avionul care trebuia să aterizeze la Cluj, la ora 8.40, de la Bucureşti şi de cursa care trebuia să vină la 11.25 de la Charleroi. Aceasta din urmă se estimează că va întârzia până în jurul orei 12.09, potrivit site-ului aeroportului clujean.

Mai puteţi citi:

VIDEO Liviu Dragnea la Cluj: „Noua pistă înseamnă un pas important pentru dezvoltarea Transilvaniei. Guvernul va sprijini finalizarea pistei aeroportului“

Crin Antonescu, întrebat la Cluj dacă rămâne candidat la Preşedinţie: „Aţi visat azi-noapte ceva?“

FOTO Crin Antonescu la inaugurarea noii piste a aeroportului Cluj: „Altfel se aterizează pe vremea lui Uioreanu!“

VIDEO Liviu Dragnea la Cluj: „Noua pistă înseamnă un pas important pentru dezvoltarea Transilvaniei. Guvernul va sprijini finalizarea pistei aeroportului“

FOTO Superstiţie. Prima cursă care a aterizat pe noua pistă a aeroportului clujean, „udată“ ca să fie cu noroc

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite