Ce a păţit un clujean când a luat un taximetru pentru o cursă scurtă. „În Cluj e încă bine, la Bucureşti m-a dat jos”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un clujean a povestit pe Facebook „aventura” pe care a avut-o cu un taximetrist din oraş, când a avut de făcut o cursă scurtă, de la Gară la stadionul CFR. Comparaţia cu taximetriştii din capitală, cei mai rău famaţi din ţară, a venit rapid: „la Bucureşti, m-a dat jos”.

Clujeanul Ovidiu Rusu a scris pe Facebook: „Că tot se vorbeşte despre taximetreşti clujeni că sunt mai buni. Am un exemplu pozitiv. Eram la Piaţa Gării şi deschid uşa şi spun la taximetrist: „pe Romulus Vuia, la bariera CFR, dar el înţelege Stadionul CFR, care e pe aceaşi stradă, doar că pe la mijlocul străzii, iar bariera e fix în capătul străzii.

Nu mă refuză, dar tot drumul până la Stadion mă ţine că numai curse de câcat nimereşte de la Gară, „eu nu mai stau la Gară” şi explicaţi de astea, el: „cursa nu îmi va aduce 5 lei”, eu: „nu, cursa vă va aduce 10 lei”. Şi tot aşa până ajungem lângă Stadion şi mă întreabă: „pe unde să vă las”, iar eu: „la BARIERA CFR”, iar el cu un zâmbet: oooo, aşa mai merge !!!” La capăt, cursa a fost 7,50, dar nu aveam decât 10 aşa că i-am lăsat 10 lei. Chiar dacă s-a tot plâns până la stadion, că cursa e mică şi că nu se merită, a facut cursa.”

Comparaţia cu taximetriştii bucureşteni nu a întârziat să apară sub forma unui comentariu: 

„În Cluj e încă bine....nu te dă jos când iei taxiul din stand şi cursa e mică.....în Bucureşti, taxi luat din stand, m-a dat jos că nu-i convenea cursa.....de atunci în Bucureşti....folosesc doar taxiul la comanda.....altfel nu”. 

Citeşte şi

Taximetrişti clujeni fără suflet: cum şi-au bătu joc de o persoană în scaun cu rotile. „Unul din ei devine chiar agresiv şi începe să mă înjure”

VIDEO Reacţia unui taximetrist clujean, după ce un client impertinent a adormit în maşină. Cine era pasagerul neobrăzat

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite