Brăţări de triaj epidemiologic pentru Untold, la vânzare pe o platformă de socializare

0
0
Accesul la festival nu se poate face fără o brăţară de triaj epidemiologic. FOTO: Ştefan Lică
Accesul la festival nu se poate face fără o brăţară de triaj epidemiologic. FOTO: Ştefan Lică

O tânără vindea pe Facebook brăţări de triaj epidemiologic pentru persoane testate negativ cu virusul Covid-19. Reprezentanţii Untold au sesizat Poliţia şi femeia a fost identificată.

Intrarea la Untold nu se poate face fără brăţările de triaj epidemiologic. S-au găsit însă „soluţii” pentru cei care nu doresc să facă un test.

În cursul zilei de ieri, 10 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca -Secţia 1 Poliţie au demarat verificări, în urma unei sesizări primite din partea reprezentanţilor festivalului Untold, despre faptul că, pe o platformă de socializare online, a fost observat un anunţ prin care o persoană de sex feminin oferea spre vânzare brăţări de triaj epidemiologic, pentru persoane testate negativ cu virusul Covid-19.

Au fost derulate cu operativitate activităţi, fiind identificată persoana care ar fi pus spre vânzare brăţările nedestinate comercializării, constatându-se faptul că acestea ar fi fost sustrase de la Centrul de testare al virusului Covid-19, situat pe strada Splaiul Independenţei, din municipiul Cluj-Napoca.

Sunt continuate cercetările privind săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite