Billy Idol concertează în premieră la Cluj-Napoca. Cel mai ieftin bilet costă 75 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Billy Idol îşi lanseză cartea autobiografică anul acesta. FOTO: wrenn
Billy Idol îşi lanseză cartea autobiografică anul acesta. FOTO: wrenn

Legendarul Billy Idol va susţine un concert în premieră la Cluj-Napoca, pe Stadionul Cluj Arena, în data de 30 iunie 2014. Biletele vor avea preţuri cuprinse între 75 şi 300 lei.

Billy Idol o porneşte într-un turneu mondial în vara lui 2014, dând fanilor din mai multe generaţii oportunitatea de a cânta alături de el într-un show ce va trece prin toate hiturile sale. Îl va avea alături de el pe maestrul de necontestat al chitării, Steve Stevens, el însuşi o legendă vie. În octombrie 2014, Billy Idol îşi va lansa autobiografia “Dancing with myself”, precum şi primul său album de studio din 2005.

„Billy Idol reprezintă unul dintre cele mai importante nume ale rockului internaţional, iar concertele sale din întreaga lume sunt deja cunoscute pentru energia şi frenezia pe care artistul o transmite publicului. Puternica sa personalitate, carisma şi părul blond sunt „mărci” recunoscute ale artistului, care pe data de 30 iunie promite un show incendiar pe Stadionul Cluj Arena.”, declară Decebal Cotoc, Director General al agenţiei Amprenta Advertising, cea care organizează concertul.

Carte de vizită

“De la pionier al punkului la superstar internaţional, BILLY IDOL a creat o nişă de neegalat în muzică mainstream şi a rămas un brand de peste trei decenii. Punk-rockerul original şi-a câştigat hotărât respectul fanilor pentru că a găsit, cu mult timp în urmă, o modalitate de a introduce aroganta atitudine punk în popul şi rockul mainstream, sculptând piese ce s-au transformat în evergreenuri. Membru al infamei trupe Bromley Contingent, fan al Sex Pistols, Billy Idol a fost vocalul popularei trupe britanice de punk Generaţia X, din 1976 până la destrămarea trupei, în 1981. Apoi a decis să îşi încerce norocul în America. În acest moment, Idol s-a cuplat cu geniul chitării Steve Stevens, un parteneriat muzical important. De aici încolo, Billy a turnat hit după hit, printre care “Rebel Yell,” “White Wedding,” “Dancing With Myself,” "Flesh For Fantasy," “Hot In the City,” "Eyes Without A Face", "Cradle of Love" şi multe altele”, precizează organizatorii evenimentului. 

Cât costă biletele

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 3 martie şi vor putea fi achiziţionate online de pe www.eventim.ro, prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti) şi de la sediul agenţiei AMPRENTA de pe strada Octavian Goga, nr 42.

Biletele vor avea preţuri cuprinse între 75 şi 300 lei, în funcţie de categorie:

VIP – 300 lei

Golden Ring –  145 lei

Gazon A – 120 lei

Inel Inferior –  110 lei

Gazon B – 95 lei

Inel Superior  – 90 lei

Organizatorii anunţă că în perioada 3 – 31 martie se vor putea achiziţiona bilete la preţ redus, astfel:

Gazon A – 90 lei

Gazon B / Inel Inferior / Inel Superior – 75 lei

Citeşte şi 

Billy Idol îşi lansează un nou album despre droguri, alcool şi femei

Billy Idol a promis că va reveni la anul

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite