Bărbatul suspectat în legătură cu incidentul de la sediul PSD Cluj va fi cercetat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 40 de ani suspectat de poliţiştii clujeni că ar fi dat foc unor ziare şi ar fi stropit cu benzina zona din faţa sediului PSD Cluj va fi cercetat în libertate. Decizia Tribunalului vine pe fondul propunerii de arestare preventivă venită din partea Parchetului.

Poliţiştii clujeni au dispus, marţi, reţinerea bărbatului care „ar fi fost implicat în incidentul produs în noaptea de 22/23 februarie” de la sediul PSD Cluj. Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, a găsit la intrarea în sediu câteva ziare arse, iar pe jos, o suprafaţă de circa 1 metru pătrat era stropită cu benzină. Astăzi, miercuri, Parchetul a cerut Tribunalului Cluj cercetarea suspectului în stare de arest preventiv, instanţa respingând cererea. Bărbatul va fi cercetat în stare de libertate. 

Conform unui comunicat al Poliţiei Cluj: „din cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi fost implicat în incidentul înregistrat în noaptea de 22/23 februarie a.c., la sediul unui partid politic de pe strada Eroilor, din municipiu. (....) Poliţia a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au ars ziare în faţa sediului şi au stropit zona cu substanţă inflamabilă. În urma percheziţiei efectuate, au fost ridicate obiecte de îmbrăcăminte şi alte bunuri care prezintă interes pentru rezolvarea cauzei.”

Citeşte şi

Bărbat reţinut pentru incidentul de la sediul PSD Cluj. În faţa uşii au fost găsite ziare arse şi benzină

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri