Antreprenoriat şi locuri de muncă la Startup Weekend Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Startup Weekend la Cluj
Startup Weekend la Cluj

Startup Weekend Cluj este evenimentul în care antreprenoriatul și crearea locurilor de muncă sunt susținute și încurajate.

Evenimentul de 54 de ore va avea loc în 17-19 februarie 2012, la International Ballroom Cluj-Napoca. De vineri seara până duminică seara, echipe formate pe loc din programatori, designeri, oameni de marketing, studenți, juriști și tineri cu spirit antreprenorial și idei îndrăznețe construiesc un business pe baza unei aplicații web, mobile sau a unei idei inovatoare. No talk, all action, este sloganul evenimentului.

Startup Weekend e o rețea globală de leaderi și antreprenori pasionați, uniți de misiunea de a inspira, educa și stimula oameni, echipe și comunități. "Împărtășim idei, formăm echipe și lansăm startup-uri', rezumă organizatorii în câteva cuvinte ce se întâmplă în 54 ore.

Participanții își aduc laptop-urile, cărți de vizită și o tonă de energie. organizatorii îi așteaptă cu mentori, experti tehnici și oameni de afaceri de succes care îi îndrumă spre lansarea unui startup de succes.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite