Ai carte, ai parte. Ce premii s-au pus la bătaie pentru finaliştii Olimpiadei de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai dibace minţi se vor întrece sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 10.30, în aula Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj. Clujenii pot asista pe viu la întrecere ca membru al publicului.

Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj îi invită pe fanii emisiunilor de cultură generală să facă parte din public la finala celei de-a doua ediţii a Olimpiadei de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni – CuGeT, un concurs de cultură generală cu premii generoase, dedicat tinerilor.

Evenimentul va fi unul cu intrare liberă şi va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 10.30, în Aula Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul UBB. 

„Finala olimpiadei CuGeT este momentul cel mai spectaculos din întreaga competiţie. Împreună cu echipa co-producătorului competiţiei, TVR Cluj, am pregătit un show pe cinste, plin cu întrebări de cultură generală inedite şi momente surpriză, ca să oferim publicului din sală şi finaliştilor o experienţă de neuitat”, a declarat Mihaela Rus, preşedintele Asociaţiei Femeilor de Afaceri Cluj.

Potrivit organizatorilor, etapa finală a concursului se va derula succesiv pentru cele trei grupe de vârstă: grupa G1 (clasele a IX-a şi a X-a), grupa G2 (clasele a XI-a şi a XII-a) şi grupa G3 (tinerii între 18 şi 25 de ani). Competiţia aduce premii consistente în bani pentru cei 51 de finalişti: câştigătorii vor primi câte 2.500 de lei - locul 1 pentru fiecare categorie de vârstă, 1.500 de lei - locul 2 şi 1.000 de lei - locul 3.

CuGET se află la a doua ediţie, la care s-au înscris 25 de licee din municipiul Cluj-Napoca, pentru care în prima etapă s-au distribuit 8.000 de chestionare. 51 de tineri s-au calificat în etapa finală.

Prima ediţie a acestei olimpiade a avut loc în perioada octombrie 2015 - aprilie 2016 şi, în cifre, a însemnat peste 7.500 de participanţi, 22 de licee partenere şi o finală televizată. CuGeT este un proiect organizat de Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj, susţinut de Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca.

Mai puteţi citi:

FOTO Festivalul Untold, prin ochii tinerilor ajunşi la Cluj: „Zici că nu eşti în România“. Cum se obţine certificatul de transilvănean

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite