Aeroportul Internaţional din Cluj se închide în mai pentru reparaţii la pistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeroportul Cluj
Aeroportul Cluj

Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca se va închide, în perioada 7-13 mai, pentru realizarea unor lucrări de reparaţii la pista de aterizare-decolare. În acest interval, o parte a curselor aeriene vor fi operate de la Sibiu şi Târgu-Mureş, iar altele vor fi anulate.

Traficul aerian pe aeroportul clujean va fi suspendat, în perioada 7 mai, ora 8.00 - 13 mai, ora 18.00, informează reprezentanţii aerogării pe site-ul instituţiei, din cauza lucrărilor de reparaţii care vor fi executate la pista de decolare-aterizare.

Traficul va fi reluat, potrivit comunicatului, în 13 mai, la ora 18.00, respectându-se orarul obişnuit. Pasagerii sunt sfătuiţi să ia legătura cu companiile aeriene pentru a se informa cu privire la orarul zborurilor şi la aeroporturile de plecare/sosire pentru această perioadă. „Operatorii aerieni îşi rezervă dreptul de a anula sau de a aduce alte modificări în programul curselor aeriene", se mai arată în comunicat.

În perioada în care aeroportul va fi închis, o parte a curselor aeriene vor fi mutate pe aeroporturile din Sibiu şi Târgu-Mureş, iar altele vor fi anulate.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite