Utilaj de ultimă generaţie pentru deszăpezire în dotarea Centrului de Întreţinere Drajna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Utilajul marca Mercedes a ajuns la Drajna FOTO Facebook/DRDP Constanţa
Utilajul marca Mercedes a ajuns la Drajna FOTO Facebook/DRDP Constanţa

O maşină ultraperformantă, care poate fi folosită la atât deszăpezire, cât şi la activităţi de cosit vara, a intrat în dotarea centrului de întreţinere de la Drajna.

Conform Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri  (DRDP) Constanţa, de joi, 9 iunie, Centrul de Întreţinere şi Coordonare Drajna are în dotare o nouă maşină multifuncţională Mercedes – Benz Unimog U 423, care are atât echipamente pentru activităţi de iarnă (lamă de zăpadă şi răspânditor antiderapant), cât şi pentru activităţi de vară (braţ de lucru extensibil multifuncţional, cap cositor vegetaţie, cap tăietor de crengi, perie frontal)

O astfel de maşină, dotată cu echipamente pentru deszăpezire, dar şi pentru cele de vară, a intrat în dotarea Secţiei de Drumuri Naţionale Călăraşi, districtul Lehliu, al sfârşitul lunii aprilie 2022.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa a recepţionat o nouă maşină multifuncţională Mercedes – Benz Unimog U 423, dotată cu echipamente destinate atât activităţilor de iarnă, respectiv, lamă de zăpadă şi răspânditor antiderapant, cât şi celor de vară, respectiv: braţ de lucru extensibil multifuncţional, cap cositor vegetaţie, cap tăietor de crengi, perie frontală. 

 

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. În Severodoneţk, trupele ruse au început să lupte diferit. Norvegia a donat Ucrainei 22 de sisteme de artilerie autopropulsate

UPDATE Avion civil intrat fără drept în spaţiul aerian al României, interceptat de două F16. Precizările MApN: la bord erau două persoane, pilotul nu a comunicat

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite