Util. Ecoaqua SA va trimite facturile de servicii apă şi canalizare prin poştă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Facturile la apă vor fi trimise prin poştă FOTO 123 RF
Facturile la apă vor fi trimise prin poştă FOTO 123 RF

Călărăşenii vor primi facturile pentru apă şi canalizare prin poştă. Operatorul serviciilor de apă şi canalizare din judeţele Călăraşi şi Ialomiţa anunţă că facturile nu vor mai fi încasate la domiciul clienţilor.

„Se va începe această acţiune în baza contractului încheiat cu Poşta Română pentru trimitere de corespondenţă, începând cu facturile emise în luna aprilie 2018, în municipiul Călăraşi, cu cartierele Mircea Vodă, Central, Măgureni pentru zona de case care au montat pe branşament contor cu transmisie radio la distanţă, unde nu mai este necesar prezenţa casierului cititor de contor”,  anunţat compania.

Prin urmare pentru aceste cartiere, factura de apă şi canalizare nu va mai fi înmânată de casier, ci se va primi de la factorul poştal. Plata facturii de către utilizatorii din aceste zone se va face prin punctele (magazinele) cu sigla PAY POINT sau cu însemnul un doi Centru de plăţi, la casieriile proprii ale Ecoaqua sau prin OP, Internet Banking în conturile înscrise în factura. Ulterior se va extinde acest serviciu de transmitere prin corespondenţă, prin Poşta Româna şi pentru ceilalţi utilizatori de la case şi blocuri, atât din municipiul Călăraşi, cât şi din celelalte localităţi aflate în aria de operare a Ecoaqua SA Călăraşi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite