UPDATE Tâlharii din strada Dunărea, după gratii. Tinerii care au atacat o femeie şi i-au furat poşeta au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar două zile au stat liberi doi tâlhari care au atacat pe stradă o femeie si i-au furat poşeta. Suspecţii au căzut în plasa poliţiştilor într-o zi cu ghinion, 13 martie.

UPDATE ORA 10.15. Pe numele celor doi bărbaţi, Judecătoria Călăraşi a emis mandate de arestare pentru 29 zile, autorii fiind depuşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi. Prin extinderea cercetărilor şi ca urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Călăraşi au stabilit că cei doi      sunt suspectaţi de comiterea altor două tâlhării, cu acelaşi mod de operare – smulgerea genţii. În seara de 4 şi 8 martie, altor două femei din municipiul Călăraşi le-au fost smulse de pe umăr genţile, în timp ce se deplasau pe stradă.
 

Filmul atacului

Aurelian S., de 22 ani, din Călăraşi, şi Costin B., de 18 ani, din comuna Cogealac, judeţul Constanţa, sunt suspectaţi că au lovit şi i-au furat geant unei femei de 58 ani, în timp ce aceasta mergea pe strada Dunărea, în seara de 11 martie, după ora 20.00. Din declaraţia victimei, spun poliţiştii, a reieşit că în geantă avea un telefon mobil, două carduri bancare, o pereche de ochelari de vedere, medicamente şi suma de 20 lei. Victima le-a povestit anchetatorilor cum s-a trezit atacată de doi necunoscuţi care au lovit-o şi i-au smuls poşeta din mână. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 60 %, poliţiştii dispunând măsura reţinerii celor doi suspecţi pentru 24 de ore. Aceştia se află în prezent în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.
 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite