Un şofer care a accidentat grav un pieton la Drajna şi a fugit, prins la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer care a accidentat grav un pieton şi a fugit de la locul faptei a fost identificat de poliţişti, la mai bine de o săptămână de la incident. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, din  comuna constănţeană Cuza-Vodă, este cercetat acum de oamenii legii.

Accidentul s-a petrecut pe 30 august, în jurul orei 18.45, pe raza localităţii Drajna. Atunci, spun anchetatorii, o autoutilitară marca Peugeot, înmatriculată în Bulgaria, a surprins şi rănit grav pe Gheorghe D., de 63 ani, din comuna Dragalina, care mergea pe partea carosabilă. Imediat, după ccident, şoferul vinovat, Gabriel M. a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În urma investigaţiilor, conducătorul auto a fost identificat şi s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Poliţia cercetează şi, împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând să fie dispuse măsurile legale care se impun în acest caz.

Vă recomandăm şi:

Un şofer care a accidentat uşor doi pietoni, bătut în stradă. Victimele s-au transformat pe loc în agresori

Un poliţist băut a provocat o tamponare în lanţ. El este acum cercetat penal

A accidentat un biciclist şi a fugit de la locul faptei. Poliţia l-a prins pe şofer acasă, înecându-şi amarul în băutură

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite