Un bătrân care a coborât din tren pentru a merge la toaletă a rămas pe jos. Ce lăsase în vagon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân, în vârstă de 74 de ani, şi-a recuperat bagajele cu ajutorul poliţiştilor, după ce acestea i-au rămas în tren. Pensionarul  a coborât în staţia Săruleşti pentru a merge la toaleta.

La data de 31 octombrie, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe trenul care circula din direcţia Bucureşti Obor către Feteşti, poliţiştii din cadrul Postului Transporturi Feroviare Lehliu au fost sesizaţi de un călător că un bărbat a coborât din tren în staţia Săruleşti, iar bagajele acestuia au rămas în vagon.

În urma verificărilor efectuate, la primul vagon au fost găsite mai multe pungi cu îmbrăcăminte, o geantă de umăr în care se aflau un telefon mobil marca Nokia şi o pereche de ochelari de vedere. De asemenea, a fost găsită o borseta în care se afla suma de 16.400 de lei, toate bunurile găsite fiind ridicate.

În scurt timp, poliţiştii au identificat proprietarul. Acesta este un bărbat, în vârstă de 74 de ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, care a declarat că i-au rămas bagajele în tren după ce a coborât în staţia Saruleşti pentru a merge la toaletă. Bărbatul şi-a recuperat toate bunurile datorită poliţiştilor.

Vă mai recomandăm şi:

Românul care l-a asasinat în stil mafiot pe „cuscrul“ lui Adi Minune este cel mai căutat criminal din Europa

Răzbunarea dementă a unui tată pe fiica sa care l-a reclamat: a violat-o cum a fost eliberat din arest. Autorităţile, milostive

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite