Un agent din Olteniţa, reţinut. Poliţistul a fost prins în flagrant când lua mită

0
0
Poliţistul a fost reţinut Foto:Arhivă Adevărul
Poliţistul a fost reţinut Foto:Arhivă Adevărul

Bărbatul a primit 300 de lei de la o persoană căreia i-a promis că ao ajută cu o soluţie favorabilă întrun dosar penal în care era cercetată. Un agent de poliţie din Olteniţa a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce ofiţerii DGA l-au prins luând mită.


Conform anchetatorilor, agentul de poliţie din cadrul I.P.J.Călăraşi - Secţia de Poliţie Rurală Olteniţa, a fost suprins în timp ce primea de la un denunţător  300 de lei. Anterior prinderii în flagrant, poliţistul mai primise de la denunţător, în acelaşi scop, 200 lei.

“Acţiunea de prindere în flagrant a avut loc în Mun. Olteniţa şi s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciilor Tehnic şi Operaţii din D.G.A.Faţă de agentul de poliţie s-a pus în mişcare acţiunea penală pentru infracţiunea de luare de mită, faptă prev. şi ped. de art. 289 C.P. cu referire la art. 7 din Lg. 78/2000, iar procurorul de caz a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore urmând ca în perioada următoare să decidă cu privire la celelalte măsuri preventive”, a anunţat DGA.
 

Vă recomandăm şi:

Poliţist din Aiud trimis în judecată pentru corupţie. A luat mită de la un şofer surprins cu viteză mare pe radar

Poliţist de la rutieră din Vaslui, acuzat de luare de mită

VIDEO Doi poliţişti de la Ordine Publică, acuzaţi de luare de mită. Ambii au fost arestaţi preventiv

Mai multe - Călăraşi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite