Ultima etapă a turului Ligii 1 Betano. Dunărea joacă pe 28 octombrie cu Gaz Metan Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
calarasi dunarea

AFC Dunărea va juca acasă, în ultima etapă a turului Ligii 1 Betano, cu Gaz Metan Mediaş, echipă aflată pe locul 4 în clasament. Partida este programată pe arena Ion Comşa, duminică, 28 octombrie, de la ora 14.00.

Cele două echipe se vor afla faţă în faţă în liga I pentru prima oară. Însă în liga a 2-a s-au mai duelat de 4 ori în anii 80. Reputatatul gazetar şi om de fotbal, Laurean Moţăţăianu scrie în lucrarea sa Nouă Decenii de Fotbal pe Malul Borcei, apărută în urmă cu 8 ani că Dunărea şi Gaz Metan Mediaş s-au întâlnit de 4 ori, în Divizia B, mai exact în ediţiile de campionat 1981 / 1982, respectiv 1988 / 1989. În ediţia 1977 – 1978 a Diviziei B, Celuloza Călăraşi s-a întâlnit cu Gaz Metan Mediaş.

Conform site/ul echipei, afcdunareacalarasi.ro, Dunărea se află în faţa unei serii de 3 meciuri care se vor desfăşura, toate pe teren propriu, într-un interval de doar 8 zile. Duminică, de la ora 14.00, „galben – albaştrii” vor disputa ultima partidă din cadrul turului cu Gaz Metan Mediaş. Joia viitoare în epilogul fazei optimilor de finală ale Cupei, va juca cu FCSB iar duminică, 11 noiembrie, în prima rundă a returului se va duela cu FC Viitorul. „Trebuie să fim pregătiţi. Asta e situaţia! Avem 3 meciuri foarte grele:  cu Gazul, locul 4, apoi cu FCSB în Cupa României şi cu Viitorul, în prima etapă a returului. Sunt meciuri dificile, trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere

” , a precizat antrenorul Dan Alexa.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite