Trafic reluat pe A2, între Feteşti şi Drajna. Circulaţia a fost blocată de furtună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul pe utostrada Soarelui a fost reluat pe ambele benzi la kilometrul 108, între Feteşti şi Drajna. Vântul puternic a dat bătăi de cap şoferilor. Remorca unui autotren a fost pusă la pământ de furtuna violentă.


Poliţiştii de la Centrul Infotrafic au anunţat că vineri, începând cu ora 16.00, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe autostrada A2 , între Feteşti şi Drajna, pe sensul de mers către Bucureşti, la kilometrul 108+500 de metri. Amintim că, din cauza vântului puternic, semiremorca unui autotren, fiind goală, s-a răsturnat blocând banda a doua. S-a circulat pe prima bandă. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime.   

Sfaturi pentru şoferi   

Având în vedere că până la ora 23.00 este în vigoare o atenţionare cu cod galben referitoare vreme rece şi precipitaţii mixte, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, iar pentru mai multe judeţe din sudul şi sud-estul ţării sunt valabile atenţionări nowcasting referitoare la intensificări ale vântului, poliţia recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să nu bruscheze comenzile, să folosească preponderent frâna de motor şi să aibă în vedere faptul că rafalele de vânt pot schimba traiectoria autovehiculelor.

Vă recomandăm şi:

FOTO Tamponare. Între Lehliu şi Drajna, circulaţia de pe A2 a fost deviată pe DN3A

Record de viteză pe A2. Prins de trei ori conducând cu peste 200km/h

Accident grav cu 23 de răniţi pe A2, în drum spre mare. Un autocar cu 44 de călători, lovit de o maşină, s-a răsturnat pe câmp

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite