Accident grav cu 23 de răniţi pe A2, în drum spre mare. Un autocar cu 44 de călători, lovit de o maşină, s-a răsturnat pe câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipajele SMURD intervin la faţa locului Foto:Arhivă Adevărul
Echipajele SMURD intervin la faţa locului Foto:Arhivă Adevărul

Accident grav pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 23, pe sensul de mers Bucureşti-Constanta! 15 persoane au fost rănite, în urma coliziunii dintre o maşină şi un autocar cu 44 de călători.

Conform informaţiilor furnizate de anchetatori, la faţa locului intrevin 14 echipaje de la ISU şi un elicopter pentru preluarea şi acordarea de îngrijiri medicale răniţilor. Din primele informaţii, potrivit lui Cătălin Bocai de la Centrul Infotrafic, autocarul a fost lovit de o maşină care circula în aceeaşi direcţie şi care nu s-a asigurat la schimbarea benzii. Autocarul a intrat în balans şi s-a răsturnat. În urma impactului, 23 persoane au fost rănite, dintre care 4 foarte grav.

"Vorbim 15 persoane afectate care se aflau în autocar. Toate persoanele au suferit răni majore şi minore. Au fost mobilizate mai multe resurse de intervenţie care s-au deplasat la faţa locului. În momentul de faţă, echipele noastre de intervenţie se află la faţa locului. Una dintre victime era încarcerată şi una avea o fractură deschisă", a spus Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti.

Poliţiştii spun că, deocamdată, nu se pot pronunţa asupra cauzelor accidentului, însă există martori care spun că au observat un autoturism Logan, înmatriculat în Călăraşi, care ar fi lovit autocarul. La volan se afla o femeie, iar pasageri erau alte două persoane. Prima pistă a anchetatorilor conduce la faptul că autocarul a fost acroşat lateral. La această oră, traficul se desfăşoară pe o singură bandă pe sensul de mers Bucureşti-Constanţa al Autostrăzii Soarelui.

Vă recomandăm şi:

FOTO Accident teribil pe A2, la Fundulea, în drum spre mare. Patru dintre cei cinci membri ai unei familii din Vâlcea au sfârşit într-un groaznic accident

UPDATE Accident în lanţ cu aproximativ 20 de maşini şi o persoană încarcerată. Traficul pe A2, închis temporar

Călăraşi: Accident pe A2 în dreptul localităţii Drajna UPDATE

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite