Teribil accident pe DN3, soldat cu doi morţi. Maşina în care se aflau a intrat cu viteză sub un camion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de coşmar pe DN3 FOTO ISU Călăraşi
Imagine de coşmar pe DN3 FOTO ISU Călăraşi

Două persoane şi-au pierdut viaţa, joi, 5 mai,  într-un teribil accident produs pe DN 3, în municipiul Călăraşi. Maşina în care se aflau a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autocamion. Cele două victime au murit pe loc.

Pompierii militari au intervenit rapid la locul accidentului cu două autospeciale, una de descarcerare şi una de prim-ajutor SMURD, însă pentru cele două victime nu s-a mai putut face nimic. Leziunile pe care le-au suferit, în urma impactului puternic, erau incompatibile cu viaţa. 

„În autocamion se afla o singură persoană, conducătorul autovehiculului, care este in afara oricărui pericol şi nu prezintă traumatisme, iar in autoturism se aflau două două persoane încarcerate, un bărbat şi o femeie, cu vârste cuprinse între 55 şi 60 de ani.

La accident s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi şi un echipaj al S.A.J. Călăraşi.

În urma coliziunii puternice dintre cele două autovehicule, cele două persoane încarcerate aflate in autoturism prezentau leziuni incompatibilitate cu viaţa si au fost declarate decedate", au anunţat reprezentanţii ISU Călăraşi.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Noi evacuări din „iadul” Mariupol. George W. Bush îl numeşte pe Zelenski „Winston Churchill al vremurilor noastre”

NATO îşi întăreşte flota de avioane de supraveghere în România

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri