Teribil accident pe A2, soldat cu un mort și trei răniți grav. Impact devastator între un camion și un autoturism

0
Publicat:

Un teribil accident de circulație petrecut vineri dimineață, 9 septembrie, pe Autostrada Soarelui, s-a soldat cu decesul unui bărbat și rănirea gravă a altor trei persoane. Tragedia a avut loc la kilometrul 50 pe A 2, calea II, Constanţa - Bucureşti, anunță ISU Călărași.

Teribil accident pe A2 la kilometrul 50 FOTO ISU Călărași
Teribil accident pe A2 la kilometrul 50 FOTO ISU Călărași

Un autocamion și un autorism s-au lovit violent

Vineri dimineață, la ora 5,34, pompierii din Călăraşi au fost alertați să intervină pe Autostrada Soarelui, la km 50, pe calea, II, la un accident rutier grav, în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism cu șapte locuri. În urma impactului violent, un bărbat de 53 de ani a murit pe loc, iar alte trei au ajuns în stare gravă la spital. Toate victimele se aflau în autoturism.

La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare de la Secţia de pompieri Lehliu Gară şi două ambulanţe SMURD de la Staţia Fundulea şi Secţia Dragalina.

De asemenea, conform ISU Călărași, la accident au fost solicitate să intervină şi două autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Patru victime, dintre care două erau încarcerate

La sosirea echipajelor, la locul intervenţiei au fost identificate patru victime, toate din autoturism, dintre care două încarcerate. Una dintre persoanele încarcerate era decedată.

Conform ISU Călărași, cele două autospeciale SMURD au preluat fiecare câte o victimă şi le-au transportat la un spital din Bucureşti, dar și la spitalul din Lehliu Gară. Ambele persoane prezentau traumatisme toracice și contuzii.

Trei persoane au scăpat ca prin minune

O altă victimă a accidentului, o femeie cu traumatism toracic şi contuzii a fost preluată de Ambulanţă şi transportată la un spital din Bucureşti.

Alte trei persoane aflate în autoturism și conducătorul autocamionului nu au suferit traumatisme în urma coliziunii dintre cele două autovehicule.

Circulaţia nu a fost întreruptă pe respectivul tronson de autostradă, vehiculele implicate în accident aflându-se pe banda de urgenţă, a precizat ISU Călărași.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite