Teatru. "Amor în farmacie", o comedie-farsă, se joacă de Dragobete la Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O comedie savuroasă, de Dragobete, la Călăraşi
O comedie savuroasă, de Dragobete, la Călăraşi

Declarată piesa anului 2014 în Germania , după ce s-a jucat de nenumărate ori în mai multe oraşe, “Amor în farmacie” poate fi urmărită şi la Călăraşi.



Publicul este invitat la un spectacol de mare rafinament, o comedie-farsă , de clasicul francez Eugene Labiche, abil maestru al qui-pro-quo-urilor şi răsturnărilor de situaţii comice, totodată un acid critic al moravurilor. “Un farmacist de provincie terorizat de o soţie aprigă şi geloasă, în cârdăşie cu colocatarul sau domnul doctor X, cu nevasta tânără şi atrăgătoare, cu o miraculoasă miere purgativ ( ....).

Sosirea intempestivă din Canada a fostului pretendent la mâna soţiei doctorului, îndepărtat prin delaţiuni de către actualul sot, produce o sarabanda de incurcături, de situaţii comice neprevăzute, pe care publicul le descoperă şi le savurează cu plăcere....”, notează criticii de teatru.
 
Marţi, 24 februarie, de Dragobete, călărăşenii sunt invitaţi la spectacol. Începând cu ora 19.00,la Centrul Cultural Judeţean. Preţurile biletelor sunt de 35 şi 45 de lei, iar din distribuţia piesei fac parte: Anca Ţurcaşiu,, Andrei Duban, Dan Tudor, Liliana Pană şi DragoşIonescu.
 

Vă recomandăm şi:

Spectacolul "Parapanghelos" inaugurează la Teatrul Masca conceptul de café-teatru

CRONICĂ DE TEATRU. Visând la Portugalia cu aripile frânte

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite