Târgul de Crăciun din Călărași, deschis timp de o lună. Ce vedete susțin concerte pe malul Borcei

0
Publicat:

La Călărași, magia sărbătorilor de iarnă va pluti în aer timp de o lună. Autoritățile locale promit  un târg de Crăciun grandios, dar și spectacole cu cele mai îndrăgite vedete din România.

Târgul de Crăciun din București s-a deschis în urmă cu două zile FOTO Adevărul
Târgul de Crăciun din București s-a deschis în urmă cu două zile FOTO Adevărul

Pe esplanada de la Consiliul Județean Călărași vor fi deschise căsuțele cu produse tradiționale de sărbători, iar în foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație va fi amplasată Căsuța Moșului.

Anul acesta este pregătită și cutia poștală pentru scrisorile copiilor. Spectacolele în aer liber debutează pe 1 decembrie, la Călărași.

Deschiderea Târgului de Crăciun va avea loc în compania călărășenilor Catinca Leu, Cătălina Tudorache și Dan Doboș. Seara de 1 decembrie se va încheia cu un concert susținut de Andia.

Pe parcursul lunii, vor avea loc și alte spectacole în aer liber, susținute de:Amna & Band

Nadir, Taraful Rutenilor, Elena Gheorghe, Fuego. Noaptea de Revelion se anunță incendiară. Vor concerta:Adriana Gavrilă, Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță, Nicoleta Nucă, Nicole Cherry, Mandinga, Randi și What s Up. Seara de Revelion se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Roata panoramică uriașă, atracția Târgului din Piața Constituției

Târgul de Crăciun, organizat de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei, s-a deschis duminică, 20noiembrier, începând cu ora 10.00 şi va putea fi vizitat până pe 26 decembrie.

Atracţia Târgului, roata panoramică uriaşă, a fost deja montată, căsuţele pentru meşteri, artizani şi pentru bucătarii de mâncare tradiţională sunt frumos decorate cu crenguţe de brad, iar scena şi patinoarul sunt aproape gata. Căsuţele din turtă dulce, soldăţeii şi renii cu siguranţă îi vor încânta pe copii. Pentru cei mari, iubitori ai fotbalului, vom avea un ecran uriaş pe care vor fi transmise meciurile din Campionatul Mondial, interviuri la vestiare sau scene de culise care nu se văd la televizor", anunţă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, într-o postare pe Facebook.

Evenimentul este deschis publicului de luni până vineri, în intervalul orar 12.00-23.00, iar sâmbăta şi duminica în intervalul 10.00-23.00. Intrarea este liberă.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite