Stagiunea culturală de toamnă. Comedia sentimentală "Sosesc deseară" se joacă pe 18 septembrie, la sala Barbu Ştirbei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

« Sosesc deseară », comedia sentimentală scrisă de Tudor Muşatescu, se joacă vineri, 18 septembrie, la sala de cultură « Barbu Ştirbei », în cadrul stagiunii culturale de toamnă, începând cu ora 18.00.

Spectacolul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” din Bucureşti are o distribuţie de zile mari : Vasile Muraru, Valentina Fătu, Cristian Simion, Paula Rădulescu, Ana Maria Donosa, Nae Alexandru şi George Hodor.

Piesa este o comedie blândă de provincie cu parfum de epocă. Puiu, student la drept la Paris, este escrocat de o cocotă pariziană şi, având nevoie de mai mulţi bani, vine urgent acasă să îi ceară tatălui său, însă acesta este neînduplecat: "Niciun ban în plus!" Băiatul a tocat destul, nu se ştie pe ce, şi nu mai absolveşte facultatea aia odată. Părintele lui Puiu a căzut în manierismele bătrâneţii şi a devenit obsedat de moralitate pe care o încurajează înfiinţând şi patronând în oraş câteva societăţi cu scopuri morale.

Dar bătrânul nu este un om rigid, ci doar speriat de perspectiva unei vieţi fără repere, aşa că decis să le îmbrăţişeze cu ardoare pe cele mai facile. În casa lui mai locuiesc încă două persoane: verişoara lui, Adelaida, o doamnă excentrică şi foarte simpatică, şi Anişoara, nepoata bătrânului şi verişoara lui Puiu, îndrăgostită în secret de fluşturaticul student.
Ce se va alege de ei când aceşti patru oameni cu personalităţi atât de diferite vor locui în aceeaşi casă? Cum se va creiona conflictul şi cine va câştiga până la urmă?
 

Vă recomandăm şi:

Klaus Iohannis ia Festivalul Naţional de Teatru sub aripa lui

„În căutarea fericirii“ la Sibiu. Cel mai mare festival de teatru începe vineri

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite