Sprijin pentru antreprenori. Cele mai bune idei de afaceri, finanţate cu 40.000 de euro de Camera de Comerţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ideile geniale de afaceri primesc finanţare FOTO Adevărul
Ideile geniale de afaceri primesc finanţare FOTO Adevărul

Cele mai bune idei de afaceri vor fi recompensate cu bani frumoşi. Camera de Comeţ şi Industrie Călăraşi pregăteşte depunerea unui proiect de stimulare a antreprenoriatului, care va permite finanţarea a 60 de idei de afaceri.

Fiecare dintre acestea va obţine o finanţare nerambursabilă de până la 40.000 euro. În cadrul programului sunt vizate cu prioritate activităţi independente, antreprenoriat şi înfiinţare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi şi a unor întreprinderi mici şi mijlocii inovatoare.

“Dacă sunteţi rezident în Regiunea Sud Muntenia (judeţele Olt, Teleorman, Argeş, Călăraşi, Giurgiu, Dâmboviţa şi Ialomiţa), în mediul rural sau urban, şi aveţi în plan înfiinţarea unei afaceri cu profil nonagricol din zona urbană în această regiune, atunci vă rugăm să ne sprijiniţi în realizarea acestui proiect şi, implicit, în posibila finanţare a ideii dumneavoastră”, a anunţat Camera de Comerţ şi Industrie Călăraşi. Cei interesaţi sunt rugaţi să intre pe site-ul instituţiei şi să completeze un chestionar.
 

Vă recomandăm şi:

Educatoarea care vinde lavandă pentru a-şi rotunji veniturile. Povestea celor 1,2 hectare pe care a cultivat „aur mov“

O afacere de familie genială, pusă pe picioare de o tânără din Ialomiţa: face bani din castravetele amar, „ciudăţenia” pe care se bat firmele de medicamente

FOTO Au găsit reţeta succesului. Afaceri cu produse bio după reţete biblice şi magazin de fiţe cu carne franţuzească

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite