Şoferiţă fotografiată conducând cu un bebeluş în braţe pe Autostrada Soarelui. Ce a făcut femeia când a fost apostrofată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a fost surprinsă vineri, 8 septembrie, pe Autostrada Soarelui conducând cu un bebeluş în braţe. Şoferiţa a răspuns agresiv atunci când i s-a atras atenţia asupra gestului.

Şoferiţa a fost observată de un alt participant la trafic, rămas fără cuvinte când a observat copilul pe care aceasta îl ţinea în braţe, în timp ce se afla la volan, potrivit RTV.

Acesta i-a atras atenţia asupra a ceea ce face, moment în care femeia a devenit foarte nervoasă şi a început să înjure şi să arate semne obscene. Cel care a surprins imaginile spune că femeia rula cu o viteză de peste 120 de kilometri la oră, punânând în pericol nu numai viaţa copilului pe care îl ţinea în braţe, ci şi pe a sa.

Poliţiştii fac acum verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, dar şi pentru tragerea la răspundere a mamei iresponsabile.

Specialiştii trag un semnal de alarmă şi spun că scaunul auto pentru copii este obligatoriu deoarece îl poate proteja pe cel mic în cazul unui accident. Conform Codului Rutier, dacă va fi identificată, femeia riscă o amendă de 450 de lei.

Vă recomandăm şi:

Cum s-a produs tragedia de la Lehliu, cel mai grav accident petrecut vreodată pe o autostradă din România. Un şofer a ieşit fără să se asigure dintr-o benzinărie

UPDATE Accident cumplit pe Autostrada Soarelui: carambol cu 4 morţi şi peste 30 de răniţi. Tragedia, provocată de ceaţă

Cod roşu de intervenţie. Mobilizare masivă de salvatori la accidentul cu turişti ucraineni de pe A2, soldat cu 2 morţi şi 41 de răniţi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite