Şofer fără permis, prins de poliţişti după o urmărire în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul nu a oprit la semnalele agenţilor rutieri FOTO Adevărul
Bărbatul nu a oprit la semnalele agenţilor rutieri FOTO Adevărul

Un tânăr din Călăraşi a fost prins de poliţişti după o urmărire în trafic. Şoferul nu a oprit la semanlul agenţilor rutieri, mărind viteza de deplasare.

Când l-au capturat, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis petnru nicio categorie de vehicule. Incidentul a avut loc pe strada Dobrogei, din municipiul Călăraşi. 

Un autoturism a fost oprint pentru control însă conducătorul auto nu s-a conformat şi a mărit viteza de deplasare.

Conform IPJ Călăraşi, imediat s-a trecut la urmărirea acestuia, fiind oprit, iar în urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că la volanul autoturismul se afla un tânăr, de 20 de ani, din comuna Modelu. 

Acesta nu figura în baza de date cu permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Protejaţii lui Putin au început acţiunile provocatoare. Separatiştii pro-ruşi au bombardat o grădiniţă. Copiii erau în clădire, două educatoare au fost rănite

SURSE PNL, nemulţumit de Ciucă. Liderii liberali vor să-l cheme să dea explicaţii despre atitudinea faţă de unii miniştri din partid

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite