Şi-a făcut dreptate cu toporul. Un tânăr care a distrus o maşină, reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost reţinut de poliţişti FOTO Shutterstock
Bărbatul a fost reţinut de poliţişti FOTO Shutterstock

Un tânăr din comuna Grădiştea şi-a făcut dreptate cu toporul, dar a ajuns după gratii. Bărbatul a  distrus maşina unui consptean, pe fondulunui conflict mai vechi.Poliţiştii din cadrul IPJ Călăraşi au reţinut un bărbat bănuit de comiterea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La data de 11 iulie, ora 22.12, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat în vârstă de 29 ani, din comuna Grădiştea, judeţul Călăraşi, cu privire la faptul că o persoană i-a distrus autoturismul.

Acesta a reclamat că în jurul orei 22.00, pe fondul unui conflict mai vechi, un tânăr de 26 de ani, din aceeaşi localitate, cu un topor i-ar fi lovit şi distrus capota, aripa dreaptă faţă şi geamul lateral de la portbagaj.

Ca urmare a probatoriului administrat, la data de 12 iulie, faţă de agresor a fost probată activitatea infracţională şi luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. 

Suspectul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unei măsuri preventive.

Vă mai recomandăm şi:

„Roşii de România“ vândute în lăzi de Turcia. Acuzele fermierilor la adresa unui mare lanţ de magazine VIDEO

Prognoza meteo: Când se domoleşte valul de căldură. Unde lovesc furtunile

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite