Cursă nebună cu Poliţia pe urme. Şoferul unui BMW a distrus trei maşini şi a băgat în spital doi copii, aflaţi în maşina sa VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident bmw

Şoferul unui BMW, un tânăr de 27 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere, dar şi pentru că nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Bărbatul a fugit cu maşina prin oraş, iar cursa nebună s-a terminat cum nu se poate mai prost.

Când a ajuns in dreptul maşinii de poliţie, oamenii legii i-au făcut semn să oprească, însă şoferul a mărit viteza. 

Nu a apucat sa mai meargă prea mult, aşa că, într-o intersecţie, a intrat într-un autovehicul şi apoi a ricoşat pe trotuar, unde a lovit o altă maşină staţionată, un stâlp şi un gard. 

Un pieton aflat pe trotuar în acel moment a scăpat ca prin urechile acului. A reuşit să se salveze într-o fracţiune de secundă .

Încă nu se ştie de ce bărbatul nu a vrut să oprească, mai ales că are permis valabil şi nici nu consumase alcool. 

„Am avut noroc, mi-am dat seama ce s-ar fi putut întâmpla. Am lăsat sacoşa şi am sărit. Era urmărit de poliţie şi avea viteză mare”, ne-a povestit, speriat, pietonul.

În bolidul cu volan pe dreapta se mai aflau încă 4 persoane, printre care şi doi copii. În momentul impactului, cei doi minori au fost loviţi şi transportaţi la spital, însă, din fericire, sunt în afara pericolului. 

Şoferul BMW-ului a fost dus la secţia de poliţie unde i s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală şi, de asemenea, va suporta şi consecinţele faptului că nu a oprit la semnalele poliţiştilor. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite