Rezultate finale Bacalaureat 2022 Călăraşi. Care a fost cea mai mare medie

0
0
Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat au fost afişate FOTO Adevărul
Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat au fost afişate FOTO Adevărul

Rezultatele finale la prima sesiune a examenului de Bacalaureat 202, după rezolvarea contestaţiilor, au fost afişate vineri, 1 iulie. În judeţul Călăraşi, niciun elev nu a obţinut media 10.

Rezultatele finale la Bacalaureat 2022, după recorectarea a peste 49.000 de lucrări contestate, au fost afişate vineri, 1 iulie.

Rezultatele oficiale Bacalaureat 2022, după rezolvarea contestaţiilor pot fi consultate AICI.

Rata de promovare a fost în Călăraşi de 57,57%, înainte de contestaţii, printre cele mai mici din ţară. Lucrările elevilor au fost corectate, în premieră, digital. Anul trecut, 59% dintre elevi au luat examenul.

La examen s-au înscris 1.285 elevi, fiind prezenţi 1.209. Cea mai mare medie în Călăraşi a fost de 9,8 şi a fost obţinută de la un elev de la Colegiul Naţional Neagoe Basarab din Olteniţa. 

Rata de promovare a crescut în urma contestaţiilor, a declarat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, într-o conferinţă de presă. "Rata de promovare este de 75,2%, cu 1,9% mai mult decât rezultatul înregistrat înainte de contestaţii", a declarat Sorin Cîmpeanu.

La prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2022, înainte de depunerea contestaţiilor, promovarea a fost de 73,3% promoţie curentă şi promoţiile anterioare, cea mai bună din ultimii zece ani, declara ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

 

 Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Armata rusă a lansat noi rachete asupra regiunii Odesa. Jumătate din rachetele ruseşti sunt din epoca sovietică

Care este secretul propagandei lui Putin. De ce are aşa mare trecere în rândul ruşilor

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite