Razie în trafic. Peste 200 de şoferi vitezomani, sancţionaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razie pentru depistarea şoferilor care depăşesc viteza legală FOTO IPJ Călăraşi
Razie pentru depistarea şoferilor care depăşesc viteza legală FOTO IPJ Călăraşi

Un număr de 212 conducători auto care nu au depăşit viteza legală au fost sancţionaţi, 4 permise de conducere reţinute şi 7 certificate de înmatriculare retrase. Acesta este bilanţul unei razii, desfăşurate timp de 2 ore, ieri, pe drumurile din Călăraşi.

Ieri, în intervalul orar 12.00 – 14.00, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au participat la o acţiune comună pe raza judeţului Călăraşi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 212 sancţiuni contravenţionale, dintre care 72 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 11 pentru nerespectarea legislaţiei rutiere de către pietoni, 3 pentru nerespectarea legislaţiei rutiere de către biciclişti şi 126 pentru alte abateri. Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.

Vă mai recomandăm şi:

România, cea mai relaxată ţară din lume la debutul Valului 4 al pandemiei. Jurma: Prioritatea naţională a fost relaxarea

 

Cât costă un şezlong în Mamaia vs. în staţiunile din Grecia: „Litoralul românesc mă mai vede peste 15-20 de ani sau deloc”

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite