Profesor de engleză, acuzat că agresează sexual copii. Ce au păţit două minore care au mers la meditaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minorele au povestit părinţilor ce au păţit la ora de engleză FOTO Shutterstock
Minorele au povestit părinţilor ce au păţit la ora de engleză FOTO Shutterstock

Caz halucinant la Călăraşi! Un fost profesor care oferea meditaţii la engleză este acuzat că a agresat sexual două minore. Fetele, ambele în vârstă de 13 ani, au povestit acasă cum individul le-a pipăit în zona intimă.

Alertaţi de cele auzite, părinţii au mers într-un suflet la Poliţie. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost reţinut iniţial de poliţişti pentru 24 de ore, însă, ulterior, instanţa a luat măsura arestului preventiv la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Serviciul de Investigaţii Criminale efectuează cercetări faţă de suspect, cu privire la săvârşirea infracţiunii de corupere sexuală a minorilor.

La data de 24 martie, oamenii legii au efectuat o percheziţie domiciliară, în municipiul Călăraşi, la locuinţa bărbatului bănuit de săvârşirea infracţiunii de corupere sexuală a minorilor.

Conform anchetatorilor, părinţii fetelor au reclamat faptul că profesorul de meditaţie al fiicelor lor le-ar fi pipăit pe acestea în zonele intime în timpul orelor. În urma percheziţiei domiciliare, din locuinţa bărbatului au fost ridicate mai multe dispozitive de stocare.

Bărbatul a fost reţinut la data de 24 martie, ulterior a fost prezentat instanţei care a luat măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Conform poliţiştilor bărbatul nu predă în prezent la nicio şcoală, ci oferă meditaţii la domiciliu. În trecut, acesta a fost angajat la mai multe unităţi de învăţământ din oraş.

Vă mai recomandăm şi:

Grevă la metrou. Circulaţia trenurilor, blocată din cauza protestului spontan al sindicaliştilor

 

Puterea în mâna consumatorului: Energia regenerabilă scade costurile pe care nu le poţi controla

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite