Primul serial de teatru. "Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea! se joacă pe 21 aprilie, la sala "Barbu Ştirbei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
calarasi teatru

Primul serial de teatru din România continuă cu “Mă mut sau nu mă mut?Aceasta e-ntrebarea!" Teatrul de Comedie vine, din nou, la Călăraşi joi, 21 aprilie, la sala “Barbu Ştirbei”.


După “Mă mut la mama” şi “Mă mut la tata?” , Adriana Trandafir, Adrian Păduraru, Carmen Tănase, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea şi Oana Puşcatu te aşteaptă la o trilogie de comedie, în regia lui Gelu Colceag.
O poveste cu situaţii de un comic imposibil, în care fiecare se regăseşte, sau în care îşi recunoaşte sora, fratele, colegul de birou, prietenul ori prietena.”

Mama (Adriana Trandafir), studentă la aproape 60 de ani, vrea să guste viaţa alături de noul ei iubit (Adrina Păduraru). Situaţia dă însă peste cap universul băieţilor (Andreas Petrescu şi Gabriel Fătu), care, deşi ajunşi la vârsta maturităţii, refuză să îi acorde mamei dreptul la o viaţă şi redevin copii în nenumăratele încercări de a-l face pe iubitul mamei să dispară din peisaj. Şi tocmai când părea că dragostea a învins şi că viaţa de familie a mamei şi a tatălui intră pe un făgaş liniştit, cineva apare şi aruncă totul în aer! Cine? Soţia iubitului mamei! Ce se întâmplă mai departe aflaţi pe 21 aprilie la “Mă mut sau nu mă mut?”.
 

Vă recomandăm şi:

Teatru. "Egoistul", un spectacol de colecţie, deschide stagiunea culturală de primăvară în Bărăgan, pe 3 martie

Invitaţie la teatru. Spectacolul „Fidelitate”, o poveste despre viaţa de cuplu, reprogramat pentru luni, 11 mai

Teatru. Spectacolul în care Radu Beligan şi Maia Morgenstern apar pentru prima dată împreună pe scenă se joacă şi în Bărăgan

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite