Prevenire. Copiii, instruiţi de poliţişti cum să evite conflictele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii călărăşeni desfăşoară permanent activităţi pentru creşterea siguranţei în incinta şi în zona adiacentă a şcolilor şi liceelor din judeţul Călăraşi. Miercuri, 25 octombrie, oamenii legii s-au aflat în mijlocul copiilor de la Şcoala Gimnaziată Tudor Vladimirescu Călăraşi.

Astfel, elevii au aflat ce pot face în afara casei, familiei şi şcolii pentru a preveni faptele  antisociale, că pot ajuta prin simplul fapt de a fi grijuliu şi atent cu bunurile lor. Poliţiştii au dezbătut cu elevi şi formele de manifestare ale violenţei şi riscurile pe care le implică adoptarea unui comportament conflictual.

La finalul discuţiilor, elevii şi cadrele didactice au putut viziona un film educativ cu mărturii ale tinerilor ajunşi în centrele de reeducare după săvârşirea unor infracţiuni. Toţi cei prezenţi au primit din partea poliţiştilor orare şi calendare cu sfaturi preventive.

Vă recomandăm şi:

Prevenire. Copiii din Ulmu, instruiţi de poliţişti cum să evite conflictele

Campanie de prevenire a violenţei. Poliţiştii îi învaţă pe săteni cum să-şi verse furia: să dea cu sapa în curte, în loc să-şi bată nevasta

Educaţie. Pentru prevenirea delincvenţei juvenile, poliţiştii i-au invitat pe tineri la film

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite